Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Микробиолошка Лабораторија / Урогенитални примероци
Уринокултура со автоматска идентификација, фенотипска детекција и енумерација на бактерии и габички со автоматско одредување на осетливоста со MIK по EUCAST стандард , со софтверско толкување на резистенција со ADVANCE EXPERT SYSTEM

Клиничко значење:

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015