Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  

Зошто тиквата претставува кралица на есента и студените денови?

2017-12-12
Зошто тиквата претставува кралица на есента и студените денови?

 

Зошто тиквата претставува кралица на есента и студените денови?

  Тиквата е растение кое потекнува од Централна Америка и воедно претставувасиноним на здрава храна со богати хранливи вредности кои може да се конзумираат во студените денови.Според нејзинат ...

Датум на објава: 2017-12-12
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2018