Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  

Анемија - како влијае на нашето здравје?

2018-05-07

Како влијае АНЕМИЈАТА на вашето здравје?
Слабост, замор, намалена концентрација, чести промени во расположението, втроглавица, главоболка, брмчење во ушите, краток здив, слаб апетит, бледило на кожата, слаба циркулација (студени раце и нозе), забрзана и неправилна работа на срцето, бол ...

Датум на објава: 2018-05-07

Интолеранција на храна

2017-12-15
Интолеранција на храна

Интолеранција на храна

Интолеранција на храна се симптоми предизвикани од реакција против некои субстанци присутни во храната. Кај луѓето кои страдаат од интолеранција на храна, некои  физиопатолошки состојби го попречуваат целосното варење на храната. Ов ...

Датум на објава: 2017-12-15

Испитување за грип (ИНФЛУЕНЦА)

2017-12-05
Испитување за грип (ИНФЛУЕНЦА)

Што е инфлуенца (Грип)?
Инфлуенца (општопозната како грип) е високо заразна инфекција на респираторниот тракт. Во повеќето случаи предизвикува благи до сериозни заболувања, но во некои случаи предизвикува и смрт.
Има два типа на човечки грип, тип А и тип Б, кои ...

Датум на објава: 2017-12-05

ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

2017-10-27
ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

 Почитувани, со задоволство ве известуваме дека од денес почнува со работа нашата втора лабораторија во Кисела Вода - Расадник, на улица Сава Ковачевиќ бр 43б.
Цел месец Ноември во лабораторијата во Кисела Вода сите анализи ќе бидат со 15% попуст. Ве очекуваме.

...

Датум на објава: 2017-10-27

ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

2017-10-26
ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

Отворање на 27.10.2017

Почитувани, со задоволство ве известуваме дека утре 27.10.2017 ја отвораме нашата втора лабораторија во Кисела Вода - Расадник, на улица Сава Ковачевиќ бр 43б.
...

Датум на објава: 2017-10-26
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2019