Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи - Молекуларно - Генетска Лабораторија
16 AVRI скрининг на акутни вирусни респираторни инфекции со SARS CoV2
AVRI + BacScreen
BacScreen
Covid-19 анализи
Fetal Gender
  • Молекуларно - Генетска Лабораторија / Fetal Gender
  •  Fetal Gender
Генетска анализа
Генетска карта за Ca метаболизам (VDR рецептор)
Детекција на гастроинтестинални патогени
Детекција на гинеколошки патогени со HAIN Fluorocycler PCR и PCR
Детекција на сексуално преносливи заболувања со Multiplex Real Time PCR
Молекуларна Дијагностика
Респираторен пакет за детекција и генотипизација на SARS CoV2 со 16 вирусни и 25 бактериски
Тест за идентификација на 11 бактериски предизвикувачи на парадентопатија
Тестови за интолеранција на храна
Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2022