Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Тумор маркери
Т PSA

Клиничко значење:

PSA (простата специфичен антиген) е примарен специфичен маркер за простата. Се испитува при воспалувања на простата, сомнение за карцином и воколку го има следење на текот на лекувањето на истиот.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015