Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Испитување за Пролактин

Како со најсовремена RT PCR метода до дијагноза дали е стомачен вирус или бактерија во истиот ден?

Тест за интолеранција на лактоза и фруктоза со PCR (DNA strip technology)

ДЕТЕКЦИЈА НА СЕКСУАЛНО ПРЕНОСЛИВИ ЗАБОЛУВАЊА СО MULTIPLEX REAL TIME PCR

СИСТЕМСКИ БАКТЕРИСКИ СКРИНИНГ ТЕСТ

Covid-19 кардијален пакет

Пакет антитела по промотивна цена

PHI -PROSTATE HEALTH INDEX

UMC комплекс со Multiplex Real Time PCR

Ново во Биотек Лабораторија

Биотек Лабораторија и CommonPass

Најнова сезонска понуда

Витамин Б12

Што е хламидија?

Дали ги започнавте припремите за годишен одмор?

Маркери за анемија

Проблеми со кожата во летниот период?

Електролитен пакет

HPV (Human Papilloma virus) QUANT 21

Новини во Биотек Лабораторија

Стомачен вирус?

Дежурен Центар

Benetech PRA – тест за пренатален скрининг

Тироидни хормони

БЕСПЛАТНИ PCR тестирања за лекување во странство

Витамин Д

Анализа на составот на бубрежниот камен

Алергиски тестови

VDR рецепторот за витамин Д

Тест за антитела од последната генерација

НОВИТЕТ ВО БИОТЕК COVID-19 ЦЕНТАРОТ

Известување

Известување

Женско здравје

Новогодишна донација

ОУ „Невена Георгиева Дуња” - Скопје

Биотек 20 год.

Интолеранција на храна

Испитување за грип (ИНФЛУЕНЦА)

BTA (Bladder tumor - asociran antigen)

ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

Oтворање 27.10.2017

Prostate health index-PHI

Прв револуционерен тест за детекција на канцер на простата

VeinViewer Flex

Брза и точна дијагноза на вашата респираторна инфекција

  • БИОХЕМИСКА ЛАБОРАТОРИЈА

  • МИКРОБИОЛОШКА ЛАБОРАТОРИЈА

  • МОЛЕКУЛАРНО - ГЕНЕТСКА ЛАБОРАТОРИЈА

  • ЗДРАВИ
    НАВИКИ

Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2021