Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

ANDROFLOR молекуларен тест за квантитативна детекција на урогенитална на микрофлора и сексуално преносливи патогени кај мажи

2021-10-28
ANDROFLOR молекуларен тест за квантитативна детекција на урогенитална на микрофлора и сексуално преносливи патогени кај мажи

🔴 ANDROFLOR молекуларен тест за квантитативна детекција на урогенитална на микрофлора и сексуално преносливи патогени кај мажи 🔴

👉 За кого е наменет Androflor®?
d04;A039;Мажи со непријатни симптоми: чешање, печење, генитален исцедок, чувство на непријатност, болка во гениталиите, нарушувања на мокрењето
d04;A039;Пред уролошка операција
d04;A039;При подготвување на ИВФ постапка
d04;A039;При неефикасен третман на уринарни болести

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

Датум на објава: 2021-10-28
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024