Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

FEMOFLOR молекуларен тест за дисбиоза и сексуално преносливи патогени кај жени

2021-10-29
FEMOFLOR молекуларен тест за дисбиоза и сексуално преносливи патогени кај жени

🔴 FEMOFLOR молекуларен тест за дисбиоза и сексуално преносливи патогени кај жени 🔴

👉 За кого е наменет тестот Femoflor?
d04;A039;Жени со симптоми на воспаление (чувство на печење, чешање и зголемен вагинален секрет со непријатна миризба)
d04;A039;Жени кои се подготвуваат за бременост или гинеколошки интервенции
d04;A039;Жени кои се лечат од стерилитет
d04;A039;При чести промени на партнерот, за превентивни прегледи и периодични гинеколошки прегледи, односно за сите кои се грижат за своето здравје.

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

Датум на објава: 2021-10-29
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023