Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

PCR SARS CoV 2 тест, ГРАТИС PCR Influenza A и PCR Influenza B

2021-10-30
PCR SARS CoV 2 тест, ГРАТИС PCR Influenza A и PCR Influenza B

Почитувани пациенти,

🔴 Имате симптоми, но не сте сигурни дали станува збор за Covid-19 или обичен сезонски грип? 🔴

БИОТЕК лабораторија како општествено одговорна компанија ви овозможува со секој направен PCR SARS CoV 2 тест, ГРАТИС PCR Influenza A и PCR Influenza B.

*Акцијата трае до 30.11.2021
*Акцијата не важи за лица кои се тестираат за патување (со Сертификат)

Пунктови за тестирање:
📍Центар
📍Кисела Вода
📍Ѓорче Петров

Закажи онлајн на www.bioteklab.mk или 📞 Call центар +38925300898

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

Датум на објава: 2021-10-30
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024