Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

ANDROFLOR молекуларен тест за квантитативна детекција на урогенитална на микрофлора и сексуално преносливи патогени кај мажи

2021-11-05
ANDROFLOR молекуларен тест за квантитативна детекција на урогенитална на микрофлора и сексуално преносливи патогени кај мажи

Подигнување на свеста за грижата на машкото здравје! 🧔🏻‍a94;A039;

🔴 ANDROFLOR молекуларен тест за квантитативна детекција на урогенитална на микрофлора и сексуално преносливи патогени кај мажи 🔴
👉 За кого е наменет Androflor®?
d04;A039;Мажи со непријатни симптоми: чешање, печење, генитален исцедок, чувство на непријатност, болка во гениталиите, нарушувања на мокрењето
d04;A039;Пред уролошка операција
d04;A039;При подготвување на ИВФ постапка
d04;A039;При неефикасен третман на уринарни болести

Со цел да ја подигнемеме свеста за машкото здравје, БИОТЕК лабораторија овозможува Femoflor за вашата партнерка ГРАТИС.

👉 За кого е наменет тестот Femoflor?
d04;A039;Жени со симптоми на воспаление (чувство на печење, чешање и зголемен вагинален секрет со непријатна миризба)
d04;A039;Жени кои се подготвуваат за бременост или гинеколошки интервенции
d04;A039;Жени кои се лечат од стерилитет
d04;A039;При чести промени на партнерот, за превентивни прегледи и периодични гинеколошки прегледи, односно за сите кои се грижат за своето здравје.

ЦЕНА 👉 5.900мкд

Акцијата трае до 30.11.2021

Датум на објава: 2021-11-05
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024