Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Fetal Gender – идеално решение за сите бремени жени

2021-11-26
Fetal Gender – идеално решение за сите бремени жени

Fetal Gender – идеално решение за сите бремени жени 🔴
Едно од најчестите прашања кое го поставуваат мајките е - Кога најрано можете да го дознаете полот на бебето? 💙💖
Сега во Биотек Лабораторија имате можност за рано определување на полот на фетусот во 10тата гестациска недела преку детекција на фетална ДНК од мултикопирани фрагменти на Y хромозом, во крвта на бремени жени со методот на PCR во реално време.
👉 Неинвазивна метода, примерок се зема крв.
ЦЕНА 👉 6.000мкд
БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!
Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

 

Датум на објава: 2021-11-26
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023