Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Важно известување за работно време

2022-01-10
Важно известување за работно време

Почитувани пациенти,

Согласно новонастанатата ситуација и зголемениот бројот на Covid позитивни пациенти, ве известуваме дека Биотек лабораторија има изменето работно време.

📍 Биотек лабораторија Васил Ѓоргов бр.12

\00; понеделник - петок 07:30 - 22:00
\00; сабота - недела 08:00 - 20:00

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски.
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2022-01-10
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2022