Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

2017-10-27
ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

 Почитувани, со задоволство ве известуваме дека од денес почнува со работа нашата втора лабораторија во Кисела Вода - Расадник, на улица Сава Ковачевиќ бр 43б.
Цел месец Ноември во лабораторијата во Кисела Вода сите анализи ќе бидат со 15% попуст. Ве очекуваме.

Датум на објава: 2017-10-27
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024