Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

НОВИТЕТ ВО БИОТЕК COVID-19 ЦЕНТАРОТ

2020-09-15
НОВИТЕТ ВО БИОТЕК COVID-19 ЦЕНТАРОТ

НОВИТЕТ ВО БИОТЕК COVID-19 ЦЕНТАРОТ

За сите пациенти кои имаат потреба да добијат резултат од PCR Covid -19 тест истиот ден до 10:30 часот наутро:
Во утрински термин за семплирање за PCR тест од 07:30 до 07:55часот, со издаден резултат и сертификат до 10:30 часот, на претходно закажан термин преку веб страна на Биотек лабораторија.
Биотек Лабораторија за овие пациенти ќе користи посебна опрема со цел побрзи резултати за PCR тестови.
Сите дополнителни информации побарајте ги на добро познатите телефонски броеви
075/282-487 02/5300898 078/394-829

*Пополнете го формуларот на www.bioteklab.com.mk на прозорот COVID-19 VIP и добивате потврда за Вашиот утрински термин во најкраток можен рок.

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!
Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2020-09-15
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024