Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Проблеми со кожата во летниот период?

2021-06-09
Проблеми со кожата во летниот период?

Проблеми со кожата во летниот период?
Најголем дел од проблемите на кожа се јавуваат во топлите и летни периоди. Тоа е така поради зголемена иритација на кожата од сонцето, потењето, користењето на јавни базени, бањи итн.

Биотек лабораторија ви ги препорачува следните микробиолошки анализи:
d04; Брис од кожа
d04; Брис за миколошко испитување
d04; Брис од рана, фурункул, исцедок или пунктат
d04; Примерок од дрен, канила, катетер или дијализна течност

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2021-06-09
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023