Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Програма за лојалност

2016-07-06
Програма за лојалност

НАСКОРО !!!

БИОТЕК Лабораторија за сите корисници на услугите на лабораторијата започнува со програма за лојалност.

Наскоро ќе можете да аплицирате и да добиете картичка со која ќе можете да користите посебни поволности и промоции.

Програмата за лојалност ќе започне наскоро и ќе бидете навремено известени.

Датум на објава: 2016-07-06
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024