Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Што е хламидија?

2021-06-24
Што е хламидија?

e45;A039; Што е хламидија?
Chlamydia trachomatis е бактерија која предизвикува инфекции на гениталните органи - уретра кај мажите и грлото на матката кај жените. Најчесто се пренесуваат по сексуален пат.

Chlamydia trachomatisне може да се култивира на вештачки хранителни подлоги како другите бактерии.
Единствено во Биотек лабораторија детекцијата на Chlamydia trachomatis се врши со високоспецифична Real Time PCR метода.

Цена 👉🏻 1.500мкд

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2021-06-24
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2021