Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Биотек Лабораторија и CommonPass

2021-07-02
Биотек Лабораторија и CommonPass

Биотек Лабораторија како најсовремена лабораторија во чекор со сите современи случувања, од денеска стана дел и од од мрежата на доверливи партнери CommonPass овозможувајќи полесен и побрз пристап до вашиот COVID-19 пасош.
CommonPass е апликација со која брзо и безбедно се добиваат сертификати за патување од сите COVID-19 тестирања. Документирањето на вашите COVID-19 тестирања ви овозможува полесен пристап при патување и барањата на граничните премини, а притоа вашата приватност е целосно заштитена.
Сите резултати се добиваат како и досега во електронска и печатена верзија, а од денеска и преку CommonPass.
БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!
Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

Датум на објава: 2021-07-02
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023