Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Ново во Биотек Лабораторија

2021-07-05
Ново во Биотек Лабораторија

Почитувани пациенти,

Со цел да ги оствариме потребите на жителите на Кисела Вода, БИОТЕК лабораторија - Кисела Вода ја проширивме и отсега работи со поголем капацитет.

Би сакале да ве известиме дека располагаме и со посебен шалтер за земање на брисеви за изработка на брзи антигенски тестови за Covid 19.

📍 Ул. Христо Татарчев 43Б

Тел: +389 (0)2 277 1020; 078/243-429
e-mail: laboratorija2@bioteklab.com.mk

БИOTEK лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2021-07-05
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024