Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

UMC комплекс со Multiplex Real Time PCR

2021-07-08
UMC комплекс со Multiplex Real Time PCR

Сексуално преносливите инфекции (STD) се многу чести меѓу сексуално активната популација без исклучок како кај мажите така и кај жените.

Најточна и најпрецизна конфирматорна метода со која можат да се детектираат овие патогени претставува молекуларната PCR метода, единствено признаена и од Светската Здравствена Организација.

БИОТЕК лабораторија ја нуди најсовремената Real Time – Multiplex PCR медота, со која истовремено можат да се детектираат 3 сексуално преносливи патогени. Молекуларната анализа со Real Time – Multiplex PCR метода се препорачува кај сите сексуално активни лица, кога се планира семејство, пред процедури за IVF кај трудници, пациенти со ризично однесување.

UMC комплекс со Multiplex Real Time PCR

d04;A039;ЦЕНА - 2.900мкд

Примерок: урина и генитален брис

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!
Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2021-07-08
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024