Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

ДЕТЕКЦИЈА НА СЕКСУАЛНО ПРЕНОСЛИВИ ЗАБОЛУВАЊА СО MULTIPLEX REAL TIME PCR

2021-09-02
ДЕТЕКЦИЈА НА СЕКСУАЛНО ПРЕНОСЛИВИ ЗАБОЛУВАЊА СО MULTIPLEX REAL TIME PCR

🔴 ДЕТЕКЦИЈА НА СЕКСУАЛНО ПРЕНОСЛИВИ ЗАБОЛУВАЊА СО MULTIPLEX REAL TIME PCR 🔴

`54;A039; За кого се наменети Femoflor®-13 и Femoflor®-16 ?
d04;A039;Жени со симптоми на воспаление (чувство на печење, чешање и зголемен вагинален секрет со непријатна миризба)
d04;A039;Жени кои се подготвуваат за бременост или гинеколошки интервенции
d04;A039;Жени кои се лечат од стерилитет
d04;A039;При чести промени на партнерот, за превентивни прегледи и периодични гинеколошки прегледи, односно за сите кои се грижат за своето здравје.

`54;A039; За кого е наменет Androflor®?
d04;A039;Мажи со непријатни симптоми: чешање, печење, генитален исцедок, чувство на непријатност,
болка во гениталиите, нарушувања на мокрењето
d04;A039;Пред уролошка операција
d04;A039;При подготвување на ИВФ постапка
d04;A039;При неефикасен третман на уринарни болести

БИOTEK лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

Датум на објава: 2021-09-02
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023