Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Испитување за Пролактин

2021-09-11
Испитување за Пролактин

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Основна функција на пролактинот во организмот кај жената е да го забрза развојот на дојките во текот на бременоста и да ја почне продукцијата на млеко во нив.

Се испитува за мониторинг на функцијата на хипофизата, млечните жлезди, нарушувања во менструалниот циклус и половите органи.

Кај мажите е важен за функција на половите органи.

d04;A039;ЦЕНА - 700мкд

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски.

Датум на објава: 2021-09-11
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024