Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Работно време

Лабораторија Капиштец - Васил Ѓоргов

Понеделник - Петок

07:00 - 20:00

*ПРИЕМ НА ПАЦИЕНТИ ДО 19:30

Сабота

08:00 - 14:00

Недела и празници

08:00 - 14:00

 

Лабораторија Аеродром

Понеделник - Петок

07:00 - 20:00

*ПРИЕМ НА ПАЦИЕНТИ ДО 19:30

Сабота

08:00 - 14:00

Лабораторија Ѓорче Петров

Понеделник - Петок

07:00 - 17:00

Сабота

08:00 - 14:00

 

Лабораторија Кисела Вода - Расадник

Понеделник - Петок

07:00 - 17:00

Сабота

08:00 - 14:00

 

Лабораторија Буњаковец

 

Понеделник - Петок

07:00 - 17:00

Работно време
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Документи
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023